SEKOLAH ITU

dah akhir sem baru aku sempat nak upload video..tu pon sebab budak2 ni nak...
terima kasih kepada semua pelajar 4 SAINS SUKAN SMK SYED MASHOR..
1st time aku masuk kelas tu aku gugup sebab aku xmakan lagi sebelum masuk kelas..
tabiat aku, aku xleh concentrate if lapar..
aku paling terkejut bila student lelaki dalam kelas ni baik n bagi respon time mengajar dengan aktif..
perempuan pon awal2 agak pasif, maybe xserasi dengan aku..
seriously..aku memang susah nk senyum bila aku xbersedia..aku terlalu penat dengan kerja pusat ko n kelab,,xsedar, esok nye nk mengajar.btw, i have a great memoy there..








bakal pendidik..

ni link video mengajar kelas 4 SAINS SUKAN 

 cikgu nad


cikgu sue



terima kasih kepada semua..dan Dr. Ain sebab banyak bagi tunjuk ajar..even aku fokus kat depan,. mata aku tertutup sebenarnya..xpon, tengah buat kerja Pengakap..maapkan saya..tapi saya xtidur nampak sangat macam student 4ss ni..hahha

Comments

Popular posts from this blog

Skim Pengakap Muda

BUKU LOG PENGAKAP KELANA