hendak atau perlu \(*.*)/

Bismillahirrahmanirrahim

story for today
actually dari bulan hari tu pikir
tapi sentiasa lupa
:
:
sem 1 - si A guna henpon jenama XX dan YY
sem 2 - si A guna henpon jenama XX dan WW
sem 3 - si A guna henpon jenama XX dan YY
sem 4 - si A guna henpon jenama GG dan KK
sem 5 - si A guna henpon jenama KK dan GG
sem 6 - si A guna henpon jenama RR dan HH
sem 7 - si A guna henpon jenama LL dan EE
:
:
tu gambaran secara menyeluruh
juz nk bagitaw
henpon sentiasa bertukar
tapi kat mulut
" aish...duit xdak dah ni...mcm na "
:
dengar nye lagi
aku nak beli tab r
ambik engkau
tab plak dah
:
itu kehendak atau pun keperluan ???
itu hanya story2 yang mana semua orang akan alami
aku pon teringin dan hendak ada macam tu
then....
pikir-pikir
kalo aku beli semua tu
alamatnya makan maggi aku setiap hari
nak beli memang boleh
tapi aku tak suke membazir ( cewah )
:
tapi
aku ni gila gadjet tapi bukan jenis membeli gadjet
gadjet yang aku suke adalah KAMERA or HENPON CAMERA
pantang nampak camera
mesti nak ambik gambar
aku bukan suke ambik gambar aku
suke ambik gambar orang
suke ambik gambar candid
suke ambik gambar scene
sebab itu menarik dan cantik
di mata ku
:
awal tahun ni memang dah ada duit nak beli camera CANON EOS 60D
apokan dayo
duit tu lebih penting ke arah yang lebih penting
lupekan niat itu
then
tengok plak 
camera lain..yang penting camera
masa tu plak ada banyak aktiviti kelab yang kena banyak pakai duit
ok..let it gone..camping dengan kawan-kawan bukan senang nak dapat
camera lain kali boleh dapat
canon IXUS 
canon NV4

cantik kot...purple...pink
xdak rezeki
belajor habes dulu
:
g kenduri kawan
kuang ajaq
kasi aku jeles
tunjuk camera and henpon baru
hati keras bro
xdak cair pon
Blackberry Curve
( yang penting camera cantik )

recently..my senior has bought this one
samsung s3

this phone yang si A nak beli
galaxy tab 2
( tak minat..macam tak tahan lame jer untuk aku..kalo jatuh ??? toin2 )


phone ni bagi aku paling bgus..yang member ku tunjuk tu
lasak macam aku
harga pon banyak lasak

phone ni jer aku mampu
yang paling aku sayang
sekarang sue yang guna
sonyn ericson k700i
yang penting camera cantik >> dah rosak dh :( 
n limited edition..

for the recent story of my heart..
aku nak kene keje cuti 4 bulan ni
1. kumpul duit nak ambik lesen kereta
* angah aku cakap try r bawak kereta honda dia..aku dapat lesen 6t, hilang kereta tu
2. kumpul duit nak beli barang yang jadi KEHENDAK
3. kumpul duit nak simpan dalam ASB
* cakap nak kawen..pandai2 ler menabung

perancangan!!!
banyak bagus
keje ape ntah
aiyoooo
1st time ni mintak keje
:
:
Alhamdulillah
story 4 today
:)


Comments

Popular posts from this blog

Skim Pengakap Muda

BUKU LOG PENGAKAP KELANA