Perempuan dan Kereta

Setelah bersuka ria bersama rakan-rakan kat pasar malam Tanjung Malim tadi...tetibe terfikir entry untuk sahabat aku sorang ni...Nurul Syafiqah Binti Khairul Anuwar.. [jangan marah]
Aksi mu bersama kereta kebal mu...
Adakah sama dengan aksi anda??

---> Bila ada kereta belakang cucuk kat belakang, mesti korang rasa bengang..
        So, anda buat bodoh..sampai satu tahap anda puas hati, baru anda ke kiri.
---> Bila ada kereta lain masuk dari simpang, padahal anda adalah di jalan utama, 
        masuk tanpa bagi signal dan dengan muka selenge je, mesti anda bagi hon...
         kalo tak sekali, mesti beberapa kali.
---> Bila kereta anda dah bagi sedia nak masuk parking, tetibe ada kereta lain cilok masuk, 
        mesti anda hangin satu badan..time tu mulut anda automatik jadi pot pet dan tangan 
        menekan hon dengan dahsyat nya.
---> Kat lebuhraya, jalan itu seperti hak sendiri...Hak Memandu, Hak Kami !!!
---> Bila silap bagi signal atau lupa nak bagi signal, tetibe ada satu kereta bawak slow je kat 
        tepi sambil hon dan beleter..anda akan buat muka macam comel..
        [aku tak boleh lupa dengan muka rakan-rakan ku yang memandu
pernah tak alami ??
ada kereta depan kereta anda, bawak kat lane kanan sambil bersiar-siar ???
mesti bengang tahap cipan

di saat merasakan kereta tiada di belakang semasa berada di lebuh raya,
kereta anda akan kelihatan seperti kereta F1..


Comments

Popular posts from this blog

Skim Pengakap Muda

BUKU LOG PENGAKAP KELANA