CNBLUE vs CYBER-SHOT

CNBLUE ???
CYBER-SHOT ???
sebenarnya tiada kaitan dengan CNBLUE pon..
aku pon xkenal sape CNBLUE ni..juz taw ni K-POP...
Mira yang sangat2 gila K-POP..aku pon tak taw ape perasaan fanatik kat K-POP ni..
mungkin same dengan fanatik + lunatic nye aku kat pengakap...


i love this fon..
pasai apa LOVE sangat tu..
sebab
1. guna duit sendiri beli henpon ni
2. warna purple
3. banyak kenangan dengan si dia..

Yang purple tu aku punyer
Yang lagi satu...
Warna ape ye tu ( agak buta warna aku ni.. )
Amirah Nadia yang punyer
Dia nak tunjuk yang dia guna henpon low standard
tak macam orang lain
Sebab keypad dah 2 yang tercabut..
Nahhhhhh!!!!
Aku kuarkan yang aku punyer...
7 keypad yang tercabut
Gelak besar die..

Tu jer nak cite..
Kisah aku dan Mira
Sony Ericson yang keypadless...

_tetap bersyukur dengan apa yang ada_
_even ada hp baru pon, yang ini aku takkan buang_



Comments

Popular posts from this blog

Skim Pengakap Muda

BUKU LOG PENGAKAP KELANA