Kisah Pemandu Teksi

satu ketika selepas penat pusing dalam pekan tanpa arah tujuan yang pasti..
nak g Bank..tapi bank tutup ---> server down...harap maaf
pergi bayar P1...SETTLE..
naik teksi..uncle yang agak pendiam pada awal nya..
then..i see something..
malas nk edit..kurang cntik plak gambar nya

Yang pasti bukan kualiti gambar yang aku nak tunjuk..
HARAP BERSOPAN..JANGAN MELAKUKAN PERKARA SUMBANG DI DALAM TEKSI..

* sentap...coz uncle tu bukan orang Islam..juz think positive.
   kita ni kan hidup tanpa kira apa Agama pon..masing-masing ada tahap sosial mengikut panduan agama 
* berfikir...apa yang menyebabkan uncle tu tampal plaster note tu kat seat supaya penumpang belakang dapat baca....jeng jeng jeng..kepala berputar-putar memikirkan dengan positif nya..

_balik umah dengan fikiran yang penuh tanda tanya_
*salam ukhwah*

Comments

Popular posts from this blog

Skim Pengakap Muda

BUKU LOG PENGAKAP KELANA