sesi PENAT letak TEPI

sesi penat letak tepi
reunion kami budak-budak math
habis je PIJ, settle mane yang penting
aku tinggalkan Teluk Batik
*even serba salah tinggal bos dengan kerja kewangan yang belum setle*
memang sebulan aku penat terlalu penat
badan tak terjaga
makan tak terbela
pakai apa ada
demi program yang dirancang bertahun-tahun tu
..............maka.........
masa untuk aku rehatkan badan
claim masuk...gaji masyuk...
maka, happy2 ler
tq kepada sahabat-sahabat yang sentiasa tunggu masa terbaik 
sebab YB ni sibuk urus program
sebab Datin yang lain setle urusan lain
so
ini masa kami gelak tawa
masa untuk makan bawak perut kosong
masa untuk makan apa yang rindu nak makan time kat UPSI
masa untuk lepaskan suara katak karok selama 2 jam lebih
*peristiwa kelakar jam2 pagi*

semoga ukhwah kita terpelihara hingga akhir hayat
rakan yang membantu
rakan yang membuat kita ketawa
rakan juga sahabat ketika lara duka
rakan yang membawa erti kehidupan
untuk kita terus mengenal erti persahabatan
ukhwah fillah 















......next short vacation kite....
plan for Krabi and Korea
InshaAllah

-----------fullstopforstoryaboutus-------


Comments

Popular posts from this blog

Skim Pengakap Muda

BUKU LOG PENGAKAP KELANA