Cuti Sekolah Mac @ Lubok Antu - Saratok - Kuching

Alhamdulillah
Muka banyak syukur
Diberi peluang merayap merata-rata kat Sarawak ni
Dari Lubok Antu...merayap ke Batang Ai...
Niceyyyy..scenery empangan yang sangat indah...ciptaan Allah
Kemudian merayap ke Betong
Tempat bandar yang tersusun mungkin (dalam proses mungkin..hihi)
Kemudian...ke Saratok...terus ke Pantai Kabong
Sat!!!!!!!!!!!!!!! nak bagitaw....MAKANAN kat SARATOK SUPERBBBB BEST!!! 
sedap..Alhamdulillah dan murah
Kemudian kami decide nk ke Kuching
Alang-alang nak ke Kuching..kami singgah Taman Buaya
Tak jauh pon dari Kuching
Buaya besaqqq gila habaq hang!
(Ok..aku memang muke jakun tengok buaya besow ni)
Maka...sampai Kuching menginap kat feveret hotel kami lah
John Place Hotel...dekat je dengan Waterfront
(nampak tak gaya aku promote hotel tu)
promote sebab murah dan selesa..ok lah untuk orang bujang mcm iolss
--sekian--
sesi malas nak menaip
bye!
KAMI refer to -----> aku, zatie,faizal,sylvia dan riccie
rembat anak sapa ntah ni! gatai nk ikut








ok...aku memang suke melompat






berBBQ resepi perapan kereta bau 10 rasa!





unik dari RnR Betong !! singgah nanti ye..






konon puteri lah tuw!!!

kami @ Taman Boya!




nampak tak kejakunan aku di situ! lebih dari student gaya nya

















last...belanja student main bowling


1st cikgu menang...2nd student menang..xpa2..bagi chance je tu (konon!)






sebedau pulai singgah Serian duluk ba....


last but not least...
jauh kami merayap
banyak kami belajar
khas nya pasal sensitiviti dalam PERSAHABATAN!
----kesimpulan trip ini...merayap memang best...----
MUKA HITAM HANGUS PON BEST!!
please help me
---fullstop--




Comments

Popular posts from this blog

Skim Pengakap Muda

BUKU LOG PENGAKAP KELANA