Trip Jalai-jalai around Sarawak

once again....Alhamdulillah
diberi rezeki dan peluang untuk mengenal tempat, budaya dan masyarakat di Sarawak
Tapi kali ni duit banyak keluar
sebab merayap ke Serikin..Lubuk Perniagaan (kawah kot...kawah pakaian..)
baju murah..bantal murah..mcm2 murah lah.
kalau bawak mak ni..mau 1 riban habis berbelanja
aku takat rm300 jak!! (muka blur lepas kira-kira duit yang berjaya dihabiskan)
yang penting beli untuk family especially mak a.k.a datin aisah  my lovely mom
singgah kat gua apa nama ntah...
Fairy Cave and Gua apa nama satu lagi..lupa dah..ada 2 gua kat area otw ke Serikin tu
sat.sebelum lupa...nak p Serikin...plizzz bawak payung atau topi
Panas die berbisa btoi..bagi aku lah
merah muka2...gelupas habes
(gunakan Mineral Spray from Bio Essence)
promote plak dah aku ni...
full stop....
yang penting Sarawak memang best!!!!


















NAD-ZATIE-KAK INTAN-KAK SANTHY
yang preggy tu kak santhy..very strong mom
yang sorang lagi tu kak intan pon preggy jugak...
maka..nad n zatie lah bodyguard diorang bakal2 momy
hihi
sekian
gambaq banyak2 ntah ke mane
--assalamualaikum--


Comments

Popular posts from this blog

Skim Pengakap Muda

BUKU LOG PENGAKAP KELANA