Posts

Showing posts from September, 2015

View from SMK Lubok Antu

Image
Alhamdulillah... mula mengenal budaya cinta di sini mula cinta orang yang berbudi di sini mula kasih pada keindahan yang indah di sini mula ada hati untuk berkhidmat di sini di sinilah saya bermula sebagai seorang pendidik ------fly high----- waseh!!!
word pertama aku belajar di sini "AUK" kemudian... "BISEK" all is well ---lubok antu full of heritage-- ~jimat taw duit duk sini~ hihi sebab xdak market besaq
ni ha...awal2 masuk sila angkat tangan kat guard ye mesra masyarakat sikit
yihaaa...gimnasium usang sekarang dah xdak..jadi bangunan untuk kelas pelajar pemulihan
ni blok pentadbiran...bilik guru kat bawah tu.. kat atas library dan bilik mesyuarat

susur gajah..ke ape nama nya.. jalan ke kantin

ni...makmal komputer,.. sejukkkkk..full of virus (PC dan stokin budak)

taraa.. ni lah mahligai indah saya bersama rakan2 kuarters guru area depan kat pagar sekolah

haaa..ni BANGLO pengetua... havoc..
ni pon kuarters guru..area belakang...suasana kampung rindu kampung

Kuarte…