View from SMK Lubok Antu

Alhamdulillah...
mula mengenal budaya cinta di sini
mula cinta orang yang berbudi di sini
mula kasih pada keindahan yang indah di sini
mula ada hati untuk berkhidmat di sini
di sinilah saya bermula sebagai seorang pendidik
------fly high-----
waseh!!!

word pertama aku belajar di sini
"AUK"
kemudian...
"BISEK"
all is well
---lubok antu full of heritage--
~jimat taw duit duk sini~ hihi sebab xdak market besaq

ni ha...awal2 masuk sila angkat tangan kat guard ye
mesra masyarakat sikit

yihaaa...gimnasium usang
sekarang dah xdak..jadi bangunan untuk kelas pelajar pemulihan

ni blok pentadbiran...bilik guru kat bawah tu..
kat atas library dan bilik mesyuarat

susur gajah..ke ape nama nya..
jalan ke kantin

ni...makmal komputer,..
sejukkkkk..full of virus (PC dan stokin budak)

taraa.. ni lah mahligai indah saya bersama rakan2
kuarters guru area depan kat pagar sekolah

haaa..ni BANGLO pengetua...
havoc..

ni pon kuarters guru..area belakang...suasana kampung
rindu kampung

Kuarters Guru...ni kat area belakang 

Blok Pelajar F1 dan F3

Bilik Galeri Seni a.k.a Jamban Pelajar di sebelah

ni bangunan belakang sekali...a.k.a jamban kecil

Comments

Popular posts from this blog

Skim Pengakap Muda

BUKU LOG PENGAKAP KELANA